BETONPUTTEN GEMAKKELIJK ONLINE BESTELLEN BIJ EFKO BETON

Betonputten kunt u gemakkelijk en snel online kopen via de webshop van Efko Beton. In de webshop vindt u betonputten met deksels, pompputten, watermeterputten en putranden. Ook bestelt u bij uw order via de webshop van Efko Beton direct het juiste hijsgereedschap.

VIND ONLINE DE JUISTE BETONPUT MET OF ZONDER DEKSEL

Stel in de webshop van Efko Beton zelf de betonput samen tot een betonput met deksel, met putrand of met tussendeksel. Selecteer de betonput maat of afmeting. U kiest daarna voor opties als geen deksel, betondeksel of tussendeksel met mangat. Daarna selecteert u de putrand beton met gietijzer deksel. In een paar stappen vindt u eenvoudig uw betonput op maat.

BETONNEN PUT MET DEKSEL IN STANDAARDMATEN

Alle betonputten van Efko Beton worden gemaakt van zelfverdichtend beton. De putten zijn leverbaar vanaf circa 500 liter tot 4.000 liter en verkrijgbaar in veel standaardmaten: van 600x600x700 tot 2000x1000x1500. Ook de bestverkochte afmeting betonput 800×800 vindt u in onze webshop.

BETONPUT IDEAAL VOOR TECHNISCHE RUIMTE OF CONTROLERUIMTE

De toepassingen van een betonnen put zijn heel breed. Betonputten worden onder andere gebruikt als pompput, controleput, bezinkput of regenwaterput. In de webshop zijn niet alleen kleine betonputten te vinden, zoals de 60x60x70cm, maar ook grote betonputten met afmetingen van 200x100x100 of 200x100x150cm. Deze betonnen putten worden toegepast als technische ruimte onder (mest)putten en parkeergarages. Bekijk alle betonputtten in onze webshop.

POMPPUTTEN BETON IN STANDAARDMAAT

Bestel via de webshop van Efko Beton de veelgebruikte pompput 800×800. Deze pompput heeft een inhoud van 760 liter.

WAAROM BETONPUT BESTELLEN VIA WEBSHOP VAN EFKO BETON

De webshop van Efko Beton maakt het bestellen van betonputten snel en eenvoudig. U kunt uw betonpunt op maat samenstellen met de juiste afmeting, tussendeksel, putrand en deksel. Uw betonput bestellen was niet eerder zo snel en gemakkelijk als via de webshop van Efko Beton!

Menu