WILDROOSTERS

Wildroosters, of veeroosters, worden in het wegdek aangebracht om te voorkomen dat vee of wild een gebied verlaat of binnenkomt. Deze wildroosters worden toegepast op onderhoudswegen achter rivier- en zeedijken, op fietsroutes in een landelijke omgeving en op toegangswegen bij boerderijen. De roosters van Efko Beton zijn standaard voorzien van faunahellingen en waterafvoeren. Bestekteksten, specificaties en detailtekeningen zijn te raadplegen in de downloadomgeving.

TOEPASSINGEN WILDROOSTERS EFKO BETON

Efko Beton levert de wildroosters standaard in de volgende breedtes: 1.60m, 2.10m, 2.60m, 3.10m, 3.60m en 4.10m. Door de wildroosters naast elkaar te plaatsen is het eenvoudig om een (grote) roostervloer te maken. De betonbak, het stalen rooster en bevestigingsmiddelen voldoen aan de actuele geldende normen en richtlijnen met betrekking tot de verkeersbelasting.

WILDROOSTERS

WILDROOSTER

Staande strippen

KIES VOOR DEGELIJKHEID, KIES VOOR DE VERBETERDE WILDROOSTERS VAN EFKO BETON

  • Duurzaam, robuust en zwaar draagvermogen
  • Thermisch verzinkte roosters volgens NEN-EN-ISO 1461:1996
  • Standaard voorzien van faunahellingen met antislipprofiel
  • KOMO gecertificeerde prefab betonbak
  • Roostervloer uit stripstaal 15x40mm, h.o.h. afstand 7cm

De wildroosters van Efko Beton zijn bestemd voor het weren van kleinhoevige (wilde) dieren zoals reeën, herten en wilde zwijnen. De wildroosters houden de doorgang vrij voor wandelaars, (brom)fietsers en zwaar verkeer. Het thermisch verzinkte stalen rooster is opgebouwd uit staande strippen met een hart-op-hartafstand van 7cm.

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

PROJECTEN WAAR WILDROOSTERS ZIJN TOEGEPAST →

Wildroosters-Nationaal-Park-Hoge-Kempen-Maasmechelen-Belgie

WILDROOSTERS NATIONAAL PARK HOGE KEMPEN

VEEROOSTERS VINDT U HIER →

Veeroosters

VEEROOSTERS

Menu