VEEROOSTERS EFKO BETON

Veeroosters en wildroosters van Efko Beton worden in het wegdek aangebracht om te voorkomen dat vee of wild een gebied verlaat of binnenkomt. Efko Beton levert de veeroosters en wildroosters in de volgende breedtes: 1.60m, 2.10m, 2.60m, 3.10m, 3.60m en 4.10m. Alle veeroosters en wildroosters zijn standaard uitgevoerd met faunahellingen en waterafvoeren.

TOEPASSINGEN VEEROOSTERS EFKO BETON

Veeroosters en wildroosters worden toegepast op onderhoudswegen achter rivier- en zeedijken, op fietsroutes in een landelijke omgeving en op toegangswegen bij boerderijen. De betonbak, het stalen rooster en bevestigingsmiddelen voldoen aan de actuele geldende normen en richtlijnen met betrekking tot de verkeersbelasting. Bestekteksten en detailtekeningen zijn te raadplegen in de downloadomgeving.

veeroosters-tweet

VEEROOSTERS

VEEROOSTER

Staven Ø32mm

VEEROOSTERS EFKO BETON UIT VOORRAAD LEVERBAAR

NIEUW TYPE ROOSTER, GESCHIKT VOOR ZWAAR VERKEER

  • Gemakkelijk en snel te plaatsen
  • Bespaar door direct bij de producent te bestellen
  • Standaard voorzien van faunahellingen met antislipprofiel
  • Geschikt voor zwaar verkeer 15 ton aslast volgens de Euro-codenormen

Veeroosters worden veelal toegepast voor het weren van boerderijdieren zoals koeien, schapen en kleine paarden (pony’s). De doorgang wordt wel vrijgelaten voor (brom)fietsers, auto’s en landbouwverkeer. Het thermisch verzinkte stalen rooster is opgebouwd uit rondstaal Ø 3,2cm met een hart-op-hartafstand van 12cm.

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

PROJECTEN WAAR VEEROOSTERS ZIJN TOEGEPAST →

VEEROOSTERS MAASPARK OOIJEN-WANSSUM

MAATWERK VEEROOSTERS VOOR DIJKVERBETERING AMELAND

VEEROOSTERS CENTRALE AS

VEEROOSTERBAKKEN LELYSTAD

WILDROOSTERS VINDT U HIER →

wildroosters

WILDROOSTERS

Menu