AFRASTERINGSPALEN

De betonnen afrasteringspalen van Efko Beton zijn een duurzame manier voor de omheining van natuurgrond, land, een perceel of tuin. De afrasteringspalen worden geproduceerd met standaardwapening en zijn voorzien van een diamantkop. Tijdens het productieproces worden de palen direct ontkist.

TOEPASSING AFRASTERINGSPALEN EFKO BETON

De palen zijn door de gaten voor diverse afrasteringsmethoden geschikt, onder andere prikkeldraad, mazendraad of een houten hekwerk. Bij plaatsing is het aan te bevelen om in ieder geval 1/3 van de lengte van de afrasteringspaal in de grond te bevestigen.

Standaardafmetingen voor de afrasteringspalen van Efko Beton zijn 10×10, 12×12 en 15x15cm. Er zijn diverse paallengtes verkrijgbaar. Voor uitvoeringen en specificaties verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving.

afrasteringpalen

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

PROJECTEN WAAR DIT PRODUCT IS TOEGEPAST →

Afrasteringspalen-Nieuw-Vossenmeer-Waterschap

AFRASTERINGSPALEN NIEUW-VOSSEMEER

Menu