TERUGBLIK EFKO OPEN AIR

Wij kijken terug op een geslaagd festival. Wil jij ook nog even nagenieten van Efko Open Air? Of heb je het gemist en ben je toch wel heel benieuwd hoe het was? Hieronder vind je de aftermovie en nog veel meer…

AFTERMOVIE EFKO OPEN AIR

Martina Ketelaar maakte een sfeervolle aftermovie om ons weer even terug te brengen op het festivalterrein. Bekijk hier de aftermovie van Efko Open Air.

FOTOBOEK

De nazomerzon, het sfeervolle strand, de hapjes van Cheff Reys of de vitaminebommetjes van Vitamine Bo… Met het fotoboek ben je weer even op Efko Open Air.

Fotografie: Martina Ketelaar.

PRIMEUR: DE 3 BROERS OP ÉÉN PODIUM

Hoewel Ralf, Ruud en jongere broer Richard alle drie muzikaal zijn, hadden ze nog nooit samen op één podium gestaan. Daar is met Efko Open Air eindelijk verandering in gekomen! Het optreden van de broers Riemersma terugzien? Bekijk hier de video van het optreden:

OVER EFKO BETON

Tijdens Efko Open Air konden bezoekers ook meer leren over de energieneutrale betonfabriek van Efko Beton. Wil je de informatie bij de rondleiding nog even teruglezen? Of de video’s bekijken van het betonstorten, mallen maken of de autonome betoninstallatie? Je vindt het hieronder.

BETONMOLEN

Zand, grind, cement, vulstof, kleurstof plastificeerder en water. Dat zijn de basisingrediënten voor onze betonspecie. Na het uitharden van de specie en het ontkisten van het betonelement wordt er een kwaliteitsproduct geboren dat 100 jaar mee kan.

BETON STORTEN

How do they do it? Bekijk hoe de voorbereide betonspecie wordt gestort in de mallen. Door de innovatieve samenstelling van de betonspecie komt daar geen stamper meer aan te pas.

KANTELEN

Niet alleen goede kaas moet worden gekeerd… Wist je dat ook de betonproducten van Efko Beton moeten worden gekandeld? Althans, het zichtwerk. Lees en bekijk hier meer.

MALLEN MAKEN

Weten wat er allemaal komt kijken bij het maken van een mal? We laten het je zien in een korte video over mallen maken. Want die mooie letters in het beton, hoe wordt dat eigenlijk gedaan?

Alle informatiebordjes nog eens teruglezen? Je vindt ze allemaal in onderstaande galerie.