Strand East London (UK)

Deksloven kademuur

Opdrachtgever: Vastint UK Services Ltd. / Aannemer: Van ’t Hek / Hektec

  • 3D engineering
  • Maattolerantie van 3mm
  • Ontwerplevensduur 120 jaar
De nieuwe wijk Strand East is een gebied van 10 hectare tussen High Street, Stratford, the Three Mills Wall River en the River Lea tegenover het Olympisch Park.

Deksloven kademuur, Strand East London (UK)

Een bijzonder project voor Efko Beton is het project Strand East London. Niet alleen door het internationale karakter, maar in het bijzonder door de hoge kwaliteitseisen, waaronder een minimale ontwerplevensduur van 120 jaar en een maximale tolerantie tussen de deksloven van 3mm. In totaal is ruim 1000 meter kademuur vernieuwd en voorzien van maatwerk deksloven.

Vastint, onderdeel van de Inter Ikea Group, bouwt momenteel een nieuwe wijk in het Oosten van de stad Londen: Strand East genaamd. De nieuwe wijk omvat een gebied van 10 hectare tussen High Street, Stratford, the Three Mills Wall River en the River Lea tegenover het Olympisch Park.

De oude kade rondom het projectgebied bestond uit allerlei verschillende type kadeconstructies, waarbij een aantal delen aan vervanging toe waren. De circa 1050 m lange kademuur is daarom volledig vernieuwd. Efko Beton ontwierp, produceerde en leverde de deksloven voor de kademuur. Het project en de hoge kwaliteitseisen hadden uiteraard invloed op het interne proces. Er zijn extra kwaliteitscontroles toegepast om nauwgezet aan alle toleranties en specificaties te voldoen. Iedere deksloof op zich was een maatwerkproject, maar door strakke planning en productie is een verbluffend eindresultaat opgeleverd.

UITGELICHTE PRODUCTEN →

dekosloven

DEKSLOVEN

TALUDWANDEN WERPSTERHOEK LEEUWARDEN
BETONBANDEN UMCG GRONINGEN
Menu