Nieuwbouw World Horti Center

tegenover Flora Holland in Honselersdijk

Opdrachtgever: World Horti Center / Aannemer: Van der Drift Hoveniers

  • 100 meter parkbanden, waarvan 56 meter met houten zitdelen
  • 70 traptreden met dubbele antislipribbel
  • 176 meter gewapende betonbanden
Bijzondere toepassing van betonproducten bij nieuw mondiale kenniscentrum voor glastuinbouw.

Nieuwbouw World Horti Center

Voor het World Horti Center in Honselerdijk (Westland) leverde Efko Beton parkbanden, traptreden en betonbanden. De parkbanden springen meteen in het oog. Direct bij de ingang is 100 meter parkbanden geplaatst, waarvan 56 meter met houten zitdelen. De parkbanden geven de entree van het WHC een prachtige uitstraling.

LEES MEER
LEES MEER

Daarnaast zijn 70 traptreden van 50/48x15x100cm met dubbele antislipribbel geleverd. Uniek is de toepassing van 176 meter betonbanden van Efko Beton. Deze zijn in het straatwerk aangebracht zodat een bijzonder lijnenspel ontstaat. Vanwege een opstelplaats van de brandweerwagen nabij de ingang, zijn deze betonbanden gewapend uitgevoerd.

OVER HET WORLD HORTI CENTER

Het World Horti Center is het mondiale kennis- & innovatiecentrum van de internationale glastuinbouw en biedt diensten op het gebied van educatie, onderzoek en presentatie. Met de realisatie van het World Horti Center werd een uniek centrum gebouwd voor de internationale glastuinbouwsector.

De bouw van World Horti Center ging in september 2016 van start. Halverwege augustus 2017 is de nieuwbouw opgeleverd. In 2018 wordt het gebouw op een koninklijke wijze geopend.

UITGELICHTE PRODUCTEN →

betonbanken

BETONBANKEN

parkbanden

PARKBANDEN

traptreden

TRAPTREDEN

ZITELEMENTEN MAKKUM
TREKBANDBRUG AMSTERDAM
Menu