BOTERHUISPOLDER WARMOND

kademuur met structuurprint

Opdrachtgever: Rijnland, Gemeente Teylingen en de Provincie Zuid-Holland Aannemer: Ploegam

  • Prefab kademuren met structuurprint
  • Unieke print met basalt uitstraling
Prefab kademuur met basaltprint voor kadeverbetering Boterhuispolder

Kademuur met structuurprint Boterhuispolder Warmond

Efko Beton levert in opdracht van aannemer Ploegam prefab kademuur elementen voor de kadeverbetering in de Boterhuispolder in Warmond. De ontwikkeling van een structuurprint met de uitstraling van basalt maakt dit project zowel toonaangevend als innovatief.

LEES MEER
LEES MEER

Begin oktober kwamen de opdrachtgevers van het project en de aannemer Ploegam naar de productielocatie om de juiste kleur voor de prefab kademuren te selecteren. De kleur van de proefelementen werd zowel droog als nat onderzocht. Opdrachtgevers en aannemer kozen uiteindelijk voor de Natural basalt look.

De prefab kademuur elementen van Efko Beton bewijzen telkens hun unieke meerwaarde in complexe projecten. Doel van de kadeverbetering is een upgrade van de infrastructuur en het versterken van de oeverconstructie. Deze kan na oplevering van de werkzaamheden in de Boterhuispolder weer voor 30 jaar mee.

Door toepassing van de kademuren van Efko Beton wordt een schitterende kademuur gerealiseerd en een hogere ontwerplevensduur behaald. Omdat de kademuurelementen op de productielocatie volledig worden geproduceerd, is er tevens minder bouwoverlast op locatie.

Efko Beton levert diverse standaard- en maatwerkoplossingen voor de afwerking van kades. Afhankelijk van de situatie kunnen opdrachtgevers kiezen uit stijlvolle deksloven, schoonwerk kademuurelementen, kadeschorten met structuurprint zoals gekozen voor de Boterhuispolder in Warmond of traditionele metselwerk.

UITGELICHTE PRODUCTEN →

KADEMUUR STRUCTUURPRINT

RIJNLANDROUTE TEN ZUIDEN VAN LEIDEN
NIEUWE KADEMUUR MET STEENMOTIEF VOOR A-KADE MUSSELKANAAL
Menu