Gemeente Stede Broec

Detaillering beeldbepalend voor Bertus Aafjesboulevard in Grootebroek

Opdrachtgever: gemeente Stede Broec / Aannemer: Aannemingsbedrijf K_DEKKER BOUW & INFRA

  • Aankleding en inrichting nieuwe boulevard
  • Realisatie in 3 maanden tijd
  • Toepassing van architectonisch beton
Alle betonelementen zijn uitgevoerd in hardsteenkleur om het geheel een natuurlijke uitstraling te geven.

Detaillering beeldbepalend voor Bertus Aafjesboulevard in Grootebroek

In opdracht van gemeente Stede Broec is een vernieuwend bouwkundig project voltooid voor de promenade in nieuwbouwwijk Oosterweed.

LEES MEER
LEES MEER

Aannemingsbedrijf K. Dekker B.V. heeft de nieuwe Bertus Aafjesboulevard te Grootebroek gerealiseerd. Na civieltechnische voorbereiding door JHSW, is het bouwwerk in een tijdsbestek van 3 maanden tot stand gekomen.

De promenade loopt langs de Molensloot. Deze laagwatersloot vormt het hart van de nieuwbouwwijk Oosterweed. In dit woonplan speelt water een grote rol om het karakter van de oude vaarpolder te behouden.

HET PROJECT

De promenade is opgebouwd middels een damwandscherm van 265 meter afgewerkt met deksloofelementen voorzien van LED-verlichting. Ook zijn twee vlonders geplaatst om het damwandscherm aan het zicht te onttrekken. Voor de aankleding van de Bertus Aafjesboulevard is gebruik gemaakt van architectonisch beton. Het project omvat diverse maatwerkoplossingen, waaronder vijf trappartijen met antislipstructuur en aan beide zijden een hellingbaan voor mindervaliden. De boulevard is gebruiksvriendelijk gemaakt door de plaatsing van acht gebogen betonnen zitbanken, voorzien van hardhouten zitdelen.

UITGELICHTE PRODUCTEN →

betonbanken

BETONBANKEN

traptreden

TRAPTREDEN

Kadeschorten

KADESCHORTEN

TOEGANGSPOORT WELLERWAARD
KADEMUUR ST. ANNAPAROCHIE
Menu