ZITELEMENTEN

Efko Beton produceert zitelementen waarmee u smaakvolle en duurzame plantenvakken, tribunes en trappen kunt aanleggen in de openbare ruimte. Ideaal voor schoolpleinen, winkelcentra, speeltuinen en andere openbare ruimten. De zitelementen zijn leverbaar in grijs beton- of natuursteenlook (hardsteenkleur).

TOEPASSINGEN ZITELEMENTEN EFKO BETON

Alle uitvoeringsspecificaties vindt u in de downloadomgeving. De zitelementen worden veelal op maat gemaakt, afgestemd op de inrichting van de openbare ruimte en de wensen van de klant. Omdat Efko Beton beschikt over een eigen betonfabriek, zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. Op maat gemaakte zitelementen leveren wij desgewenst met een legplan en bouwtekeningen.

PARKBANDEN

betonkleur

STANDAARD GRIJS

hardsteenkleur

HARDSTEENKLEUR

betonkleur

FSC HARDHOUT

hardsteenkleur

BAMBOE

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

PROJECTEN WAAR DIT PRODUCT IS TOEGEPAST →

ZITELEMENTEN MAKKUM

PARKBANDEN GROU

ZIT- EN TRAPELEMENTEN OSG WEST-FRIESLAND HOORN

PARKBANDEN & SIERTEGELS BUSSTATION JOURE

NIEUWBOUW WORLD HORTI CENTER

Menu