TRIBUNEBLOKKEN

Tribuneblokken zorgen voor een natuurlijke afscheiding in de openbare ruimte. Hoogteverschillen kunnen door middel van de tribuneblokken van Efko Beton stijlvol en passend in de omgeving worden overbrugd. De tribuneblokken zijn gemaakt van zelfverdichtend beton en hebben daardoor een strak en vlak uiterlijk. We leveren een duurzaam product in verschillende kleuren en afmetingen, waaronder natuursteenlook of gekleurd zichtbeton.

TOEPASSINGEN TRIBUNEBLOKKEN EFKO BETON

In nauwe samenwerking met stedebouwkundigen, landschapsontwerpers en ingenieur- en adviesbureau’s ontwerpt, ontwikkelt en produceert Efko Beton mee aan duurzame ruimtelijke inrichting. Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek op locatie of het bespreken van de plannen.

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

MAATWERKPROJECTEN →

TRIBUNE AAN HET WANTIJ IN DORDRECHT

Parkbanden Tribune Gele Plein Stavoren

TRIBUNE ELEMENTEN OPENLUCHTTHEATER STAVOREN

ZITELEMENTEN STATIONSGEBIED BUITENPOST

TRIBUNEBLOKKEN

TRIBUNE- EN ZITELEMENTEN GRONINGEN

TRIBUNE ELEMENTEN AMSTELVEEN

Menu