TRAPTREDEN

Maatwerk traptreden of standaard bloktreden van Efko Beton zijn gemaakt van zelfverdichtend beton en hebben daardoor een strak en vlak uiterlijk. We leveren een duurzaam product in verschillende kleuren en afmetingen voor het realiseren van schitterende trappartijen.

TOEPASSINGEN TRAPTREDEN EFKO BETON

Betonnen trap- en taludtreden geven uitstraling aan wandelboulevards, winkelcentra, parken en tuinen, dijken, uitkijkpunten, entrees bij gebouwen, scholen, enzovoort. Ingepast in de openbare ruimte, bijvoorbeeld met esthetisch beton, sierbestrating of groen, vormen traptreden van Efko Beton een strakke verbinding tussen hoogteverschillen.

traptreden BETON

betonkleur

STANDAARD GRIJS

hardsteenkleur

HARDSTEENKLEUR

ANTISLIP TRAPTREDEN

Een mooie trap is esthetisch verantwoord – een veilige trap is essentieel. Daarom levert Efko Beton traptreden met antislip. Antislip traptreden zijn leverbaar in twee varianten: dubbel-ribbelantislip of piramideantislip. Omdat er niet gewerkt wordt met een coating, maar de hoogwaardige antislipvoorziening direct met de productie van de traptrede wordt aangebracht, ontstaat een duurzame oplossing.

  • Optimale veiligheid door antislipvoorziening
  • Strak uiterlijk door gietbeton (zelf verdichtend – hoog sterkte beton)
  • Eenvoudig aan te brengen in zandhelling
  • Hoogwaardig en blijvende antisliplaag (geen coating)
  • Leverbaar in betongrijs en hardsteenkleur
  • Uit voorraad leverbaar

De optrede is verkrijgbaar in een dikte van 15cm en 18cm. De aantrede van de trap is variabel tussen 20cm en 50cm. Voor een goed gefundeerde trap kunt u gebruik te maken van een gestabiliseerd zandbed.

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

PROJECTEN WAAR DIT PRODUCT IS TOEGEPAST →

HERINRICHTING ZERNIKE CAMPUS

PARKBANDEN GROU

ZIT- EN TRAPELEMENTEN OSG WEST-FRIESLAND HOORN

BOULEVARD IN DOMBURG

NIEUWBOUW WORLD HORTI CENTER

ZITELEMENTEN STATIONSGEBIED BUITENPOST

Muurafdekkers Kloosterveste Assen

MUURAFDEKKERS EN TRAPTREDEN ASSEN

BETONELEMENTEN STEDE BROEC

TRAP ELEMENTEN GRONINGEN

Goten-Groningen-Vinkhuizen-

GOTEN VINKHUIZEN

Menu