PARKBANDEN

De parkbanden van Efko Beton zijn een onmisbaar onderdeel in de inrichting van de openbare ruimte en groen. De parkbanden zijn leverbaar in grijs beton- of natuursteenlook (hardsteenkleur). Alle uitvoeringsspecificaties vindt u in de downloadomgeving. Of als maatwerk in iedere gewenste vorm en kleur.

TOEPASSINGEN PARKBANDEN EFKO BETON

De parkbanden worden onder andere gebruikt om plantenvakken, tribunes en trappen aan te leggen. Ideaal voor schoolpleinen, winkelcentra, speeltuinen en andere openbare ruimten. Iedere ruimte is anders en daarom produceert Efko Beton parkbanden op maat. Een ronding? Een werving over een lange afstand? Wij leveren op maat gemaakte parkbanden met desgewenst een legplan en bouwtekeningen.

betonkleur

GRIZZLED WHITE

hardsteenkleur

HARDSTEENKLEUR

betonkleur

FSC HARDHOUT

BETONBANKEN

PARKBANDEN

PARKBANDEN

BETONBANKEN

BETONBANKEN

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

PROJECTEN WAAR DIT PRODUCT IS TOEGEPAST →

ZITELEMENTEN MAKKUM

PARKBANDEN GROU

ZIT- EN TRAPELEMENTEN OSG WEST-FRIESLAND HOORN

PARKBANDEN & SIERTEGELS BUSSTATION JOURE

NIEUWBOUW WORLD HORTI CENTER

Menu