MUURAFDEKKERS

De muurafdekkers en penantafdekkers van Efko Beton maken uw gemetselde muur helemaal af. De muurafdekkers zijn geproduceerd met zelfverdichtend beton waardoor ze een glad en strak uiterlijk hebben. Afdekkers leveren wij standaard in grijs en hardsteenkleur. Andere kleuren of uitwassingen zijn ook mogelijk.

TOEPASSINGEN MUURAFDEKKERS EFKO BETON

De muurafdekkers verfraaien een gemetselde muur. De penantafdekkers worden toegepast voor het afdekken van gemetselde penanten (vierkante zuilen). De kleine afdekkers worden vaak gelijmd of in mortelspecie gelegd. Bij grotere afdekkers is het mogelijk de onderzijde te voorzien van schroefhulzen waarin een draadanker wordt gedraaid. Deze kan in de spouw worden vastgezet.

MUURAFDEKKER

KLEURENKAART:

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

PROJECTEN WAAR DIT PRODUCT IS TOEGEPAST →

TRAVERSE DIEREN – RECONSTRUCTIE N348 / N786

Muurafdekkers Kloosterveste Assen

MUURAFDEKKERS EN TRAPTREDEN ASSEN

MUURAFDEKKERS WADDINXVEEN

Menu