BETONPOEFS

De betonpoefs van Efko Beton zijn multifunctioneel. Ze worden in de openbare ruimte o.a. gebruikt als afscheiding, zitelement en aanrijdbeveiliging. Efko Beton levert betonpoefs als maatwerk en als standaardproduct.

TOEPASSINGEN BETONPOEFS EFKO BETON

Veelal worden betonpoefs gebruikt als afscheiding van speeltuinen in een woonwijk of om wandelpaden en (drukke) verkeerswegen op een ruimtelijke manier te scheiden. Poefs vormen een echte eyecatcher in het straatbeeld en zorgen als antiramblok ook voor meer veiligheid.

Betonpoefs

betonkleur

STANDAARD GRIJS

hardsteenkleur

HARDSTEENKLEUR

MAATWERK

De standaardafmeting van de poefs is maximaal 50 cm hoog en de standaardkleuren zijn grijs en hardsteenkleur. Een uitgewassen variant is ook mogelijk en oogt mooi, maar is minder geschikt om op te zitten. Alle uitvoeringsspecificaties vindt u in de downloadomgeving. Efko Beton is gespecialiseerd in maatwerk. De hoogte en uitvoering van de poefs is volledig naar de wens van de klant aan te passen.

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

PROJECTEN WAAR DIT PRODUCT IS TOEGEPAST →

ZITELEMENTEN MAKKUM

Menu