BETONBANKEN

Efko Beton produceert in eigen fabriek een stijlvol assortiment voor straatmeubilair. Naast betonpoefs, bloembakken, trapelementen, parkbanden en zitelementen produceert en ontwerpt Efko Beton betonbanken.

TOEPASSINGEN BETONBANKEN EFKO BETON

De betonbanken van Efko Beton zijn ideaal voor de openbare ruimte, voor winkelcentra, parken en tuinen en voor toepassing in natuurgebieden. De betonbanken zijn duurzaam en hufterproof. Door de combinatie van beton en duurzaam houtwerk hebben de betonbanken van Efko Beton een smaakvolle uitstraling.

Betonbank - zitelement - parkband Sneek

BETONBANKEN

BETONBANKEN

parkband-onderplaat

betonkleur

GRIZZLED WHITE

hardsteenkleur

HARDSTEENKLEUR

betonkleur

FSC HARDHOUT

MAATWERK

Alle producten voor de openbare ruimte zijn ook op maat leverbaar. Voordeel van de standaarduitvoering betonbanken is dat deze snel en ook in kleine aantallen (uit voorraad) leverbaar zijn.

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

AANVULLEND PRODUCT →

parkband-onderplaat

BETONBANK ONDERPLAAT

PROJECTEN WAAR DIT PRODUCT IS TOEGEPAST →

ZITELEMENTEN MAKKUM

NIEUWBOUW WORLD HORTI CENTER

Betonbank - zitelement - parkband Sneek

PARKBANKEN SNEEK

Menu