AAN HET WERK ZONDER SOLLICITEREN?

DAT KAN BIJ EFKO BETON!

Wil je graag aan het werk, maar is een brief schrijven en solliciteren niks voor jou? Efko Beton zoekt productiemedewerkers en daarvoor kun je aan de slag zonder brief en sollicitatiegesprek.

HOE HET WERKT

Efko Beton zoekt productiemedewerkers. Om het gemakkelijker te maken om bij ons te komen werken, werken we met Open Hiring. Dit betekent dat je geen brief schrijft en geen sollicitatiegesprek hebt. Je meld je aan en de eerste die zich aanmeldt krijgt een rondleiding door ons bedrijf. Na de rondleiding stellen we één vraag: kom jij een dag met ons mee werken?

BELANGRIJK VOORDAT JE JE AANMELDT

  • Je bent in staat om te werken in teamverband
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent bereid de Basiscursus Betonuitvoering te halen

Wat ga je doen

Als zichtbeton-productiemedewerker maak je unieke betonproducten. Je voert daarvoor verschillende werkzaamheden uit. Op basis van de tekening schroef jij de mal in elkaar, met behulp van de bovenloopkraan breng je vervolgens de wapening en instortvoorzieningen aan. Na controle van de mal stort je het product. Omdat je projectmatig werkt aan speciale producten zit er veel variatie in je werkdag. Je komt te werken in de fabriek in Uitwellingerga. Jouw werkdagen duren van 7.00 – 16.00 uur.

Omscholen

Heb je geen of weinig ervaring in beton? Geen probleem. Efko Beton biedt diverse interne opleidingen. Nieuwe medewerkers starten met onze in-house veiligheidstraining. Je leert dan wat beton is en hoe je op een veilige manier betonproducten maakt. Lees de ervaringen van onze collega’s die ook via omscholen aan de slag gingen bij Efko Beton.

Denk je dat een klein team en een afwisselende baan met vaste werktijden jouw ideale baan is? We maken graag kennis met je.

AANMELDEN, KENNISMAKEN EN AAN DE SLAG

Voldoe jij aan bovenstaande vereisten? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Ben je de eerste? Dan bellen we je voor een afspraak voor de rondleiding. Wie weet begin jij dan heel binnenkort als productiemedewerker bij Efko Beton.

Aanmelden open hiring

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Menu