1. Geen categorie
  2. Nominatie Ondernemersprijs Súdwest-Fryslân 2021

Nominatie Ondernemersprijs Súdwest-Fryslân 2021

Efko Beton is één van de zeven genomineerde bedrijven voor de Ondernemersprijs Súdwest-Fryslân 2021 van Gemeente Súdwest-Fryslân. De jury kreeg tijdens hun bedrijfsbezoek aan Efko Beton alles te horen over onze energieneutrale productielocatie, het innovatieve karakter van de prefab kademuurelementen en de Green Business Challenge.

Over de Ondernemersprijs

De gemeente Súdwest-Fryslân reikt in samenwerking met de Ondernemersfederatie de Ondernemersprijs uit. Met deze prijs willen we ondernemers die een voorbeeld zijn in het zonnetje zetten en andere ondernemers inspireren om hetzelfde te doen. Ieder jaar kiest de organisatie een ander belangrijk thema voor de prijs.

Jurylid Wytze G. Rijke van TCNN: “De genomineerde bedrijven zijn stuk voor stuk indrukwekkende voorbeelden van innovatief ondernemerschap in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze pareltjes zijn echter in totaal verschillende branches actief waardoor de eindbeoordeling een lastige exercitie is geweest. Eigenlijk zijn alle genomineerden winnaars, daar mogen ze echt trots op zijn”.

Efko Beton feliciteert de winnaar Brandsma Digitaal Meten met de Ondernemersprijs 2021.

Menu