KADESCHORTEN TRADITIONEEL METSELWERK

Kadeschorten zijn prefab kademuur elementen voor het afwerken van kademuren. Deze elementen worden bijvoorbeeld gebruikt voor de afwerking van kademuren voor grachten in een binnenstad. Daarnaast zijn de kademuur elementen van Efko Beton ook toegepast voor kades langs kanalen en havens. Kademuur elementen van Efko Beton zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Onder andere met traditioneel metselwerk.

De prefab kadeschorten worden handmatig opgemetseld met de gewenste steen. Daarna worden deze kadeschorten op locatie op een constructie geplaatst, bijvoorbeeld een stalen damwand. Efko Beton heeft ervaring met zowel standaard metselwerk als met het opmetselen met basalt.

TOEPASSINGEN KADESCHORTEN EFKO BETON

Veel kademuren in Nederland zijn gemetseld tijdens de wederopbouw, vlak na de Tweede Wereldoorlog. Inmiddels zijn deze kademuren toe aan vervanging of renovatie. De kademuur elementen van Efko Beton hebben een ontwerp levensduur van minimaal 50 jaar. Ze kunnen worden voorzien van metselwerk en bevestigingsvoorzieningen.

De betonplaten zijn leverbaar in een schoonwerkvariant. ook is het mogelijk de betonplaten te voorzien van kleur of uitwassing. Ook zijn er verschillende bevestigingsmethodes mogelijk.

kadeschorten

MAATWERK KADESCHORTEN METSELWERK

Elke kademuur is anders. Daarom is vaak voor elke situatie een unieke oplossing nodig. Het kiezen van de juiste oplossing voor renovatie en vervanging van kademuren is daarom vaak maatwerk. Efko Beton biedt een maatwerkpakket van ontwerp tot productie en van engineering tot transport. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

PROJECTEN WAAR DIT PRODUCT IS TOEGEPAST →

Herinrichting Boterdiep Bedum

HERINRICHTING BOTERDIEP BEDUM

KADEMUUR SPIEGELGRACHT LELYSTAD

KADEMUUR PETROLEUMHAVEN EN CALANDKADE

KADEMUUR OOSTER-EN-WESTERDIEPKADE

VERVANGING KADEMUUR WITMARSUM

Prefab Kademuur Kadeschort beton Zeeburgerkade Amsterdam

KADESCHORTEN ZEEBURGERKADE AMSTERDAM

PREFAB KADEMUREN HOUTMANKADE AMSTERDAM

KADEMUUR SNEEK

Menu