KADEMUUR METSELWERK [ ] KADEMUUR
METSELWERK

KADESCHORTEN TRADITIONEEL METSELWERK

Kadeschorten zijn prefab kademuurelementen voor het afwerken van kademuren. De kadeschorten van Efko Beton zijn in diverse uitvoeringen leverbaar, waaronder met traditioneel metselwerk. De kadeschorten worden vooraf handmatig opgemetseld met de gewenste steen. Efko Beton heeft ervaring met zowel standaard metselwerk als bij het opmetselen met basalt.

TOEPASSINGEN KADESCHORTEN EFKO BETON

Veel kademuren in Nederland zijn gemetseld tijdens de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog en toe aan vervanging. De prefab kademuurelementen van Efko Beton zijn berekend op een ontwerplevensduur van minimaal 50 jaar. Ze kunnen worden voorzien van metselwerk en bevestigingsvoorzieningen. De betonplaten zijn leverbaar in een schoonwerkvariant, of voorzien van kleur of uitwassing. Er zijn verschillende bevestigingsmethodes mogelijk.

kadeschorten

MAATWERK

Voor elke situatie is vaak een unieke oplossing nodig, maatwerk is dus ook hier het sleutelwoord. Efko Beton biedt u een maatwerkpakket van ontwerp tot productie en van engineering tot transport. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

PROJECTEN WAAR DIT PRODUCT IS TOEGEPAST →

KADEMUUR SPIEGELGRACHT LELYSTAD

KADEMUUR PETROLEUMHAVEN EN CALANDKADE

KADEMUUR OOSTER-EN-WESTERDIEPKADE

VERVANGING KADEMUUR WITMARSUM

Prefab Kademuur Kadeschort beton Zeeburgerkade Amsterdam

KADESCHORTEN ZEEBURGERKADE AMSTERDAM

PREFAB KADEMUREN HOUTMANKADE AMSTERDAM

KADEMUUR SNEEK

Menu