KADEMUUR SCHOOWERK [ ] KADEMUUR
SCHOOWERK

KADESCHORTEN SCHOONWERK

Kadeschorten zijn prefab kademuurelementen voor het afwerken van kademuren. Kadeschorten zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Voor een strak resultaat en/of een specifieke kleurkeuze, zijn schoonwerk kadeschorten een passende oplossing. De bouwtijd en de plaatselijke verkeersoverlast worden fors beperkt door het gebruik van de kadeschorten van Efko Beton.

TOEPASSINGEN KADESCHORTEN EFKO BETON

Veel kademuren in Nederland zijn gemetseld tijdens de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog en toe aan vervanging. De prefab kademuurelementen van Efko Beton zijn berekend op een ontwerplevensduur van minimaal 50 jaar. Ze kunnen worden voorzien van metselwerk en bevestigingsvoorzieningen. De betonplaten zijn leverbaar in een schoonwerkvariant, of voorzien van kleur of uitwassing. Er zijn verschillende bevestigingsmethodes mogelijk.

MAATWERK

Voor elke situatie is vaak een unieke oplossing nodig, maatwerk is dus ook hier het sleutelwoord. Efko Beton biedt u een maatwerkpakket van ontwerp tot productie en van engineering tot transport. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

PROJECTEN WAAR DIT PRODUCT IS TOEGEPAST →

BETONELEMENTEN STEDE BROEC

KADEMUUR ST. ANNAPAROCHIE

Menu