STUWPLATEN

Stuwplaten zijn betonplaten die worden gebruikt bij de aanleg van een stuw. De stuwplaten van Efko Beton worden geleverd met het KOMO-productcertificaat en zijn gemaakt van zelfverdichtend beton. De stuwplaten zijn berekend op een minimale ontwerplevensduur van 50 jaar.

DE PLAAT WORDT GELEVERD IN EEN LENGTE TOT CIRCA 10 METER EN KAN WORDEN VOORZIEN VAN ONDER ANDERE:

 • DAMWANDSPONNING

  Aan de onderzijde en/of aan de zijkanten) zodat de betonplaat op een houten damwand kan worden gezet of wordt opgesloten in een raamwerk van houten damwand

 • SPARING

  Ten behoeve van een regelbare stuwklep

 • SPONNING

  Recht danwel V-vormig ten behoeve van een gecentreerde waterdoorlaat (vaste stuw)

 • LOOPPAD

  L-plaat

LEVERING & PLAATSING STUWPLATEN EFKO BETON

Onze stuwplaten zijn altijd voorzien van voldoende hijsankers (universeel kogelkopsysteem van Deha/Terwa). U kunt de platen met hijshaken (bij ons in bruikleen te verkrijgen) eenvoudig hijsen en plaatsen. Het plaatsen gebeurt door de aannemer zelf. De stuwplaten kunnen worden bezorgd op de bouwplaats of zijn bij ons af te halen. Bij een franco levering lossen we de platen met de autokraan op de bouwlocatie (tot ca. 6 ton).

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

PROJECTEN WAAR DIT PRODUCT IS TOEGEPAST →

VISPASSAGES OOSTERWOLDE

Menu