STOOTPLATEN

De stootplaten van Efko Beton zijn leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. De platen worden geleverd met het KOMO-productcertificaat en zijn geproduceerd met zelfverdichtend beton (druksterkte C35/45, milieuklasse XA2). Conform de voorwaarden van Rijkswaterstaat zijn de stootplaten berekend op een minimale ontwerplevensduur van 50 jaar.

STANDAARDAFMETINGEN STOOTPLATEN EFKO BETON

Omdat elke brug uniek is, produceert Efko Beton naast standaardmaten ook maatwerk stootplaten. Rijkswaterstaat heeft een standaardlijst opgesteld waarin de meest voorkomende stootplaten zijn berekend op basis van de zwaarste verkeersklasse. Efko Beton levert stootplaten met de standaardafmetingen van:

  • 200 x 99 x 20 cm
  • 300 x 99 x 25 cm
  • 400 x 99 x 30 cm
  • 500 x 99 x 35 cm
  • 600 x 99 x 40 cm
Stootplaten

MEER WETEN?

Alle uitvoeringsspecificaties vindt u in de downloadomgeving. De platen zijn standaard voorzien van voldoende hijsankers (universeel kogelkopsysteem van Deha/Terwa) en één of twee dookgaten van Ø50mm of een nok ten behoeve van de koppeling.

De wapening wordt bepaald door de aannemer, constructeur of het bestek. De stootplaten kunnen worden getransporteerd naar de bouwplaats of zijn bij Efko Beton af fabriek af te halen.

DOWNLOADCENTER

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

PROJECTEN WAAR DIT PRODUCT IS TOEGEPAST →

VLOERPLATEN SPOORBRUG ZUIDHORN

FIETSBRUG ZWETTE SNEEK

Menu