RANDELEMENTEN

De randelementen van Efko Beton worden gebruikt voor de afwerking van het brugdek van een viaduct. Brugrandelementen worden geleverd met het KOMO-productcertificaat en zijn geproduceerd van zelfverdichtend beton. Standaard worden de randelementen geleverd conform de vereisen van Rijkswaterstaat en zijn deze berekend op een ontwerplevensduur van minimaal 50 jaar. Leverbaar in ieder gewenst formaat voor zowel nieuwbouw als renovatie.

TOEPASSINGEN RANDELEMENTEN EFKO BETON

De randelementen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Denk bijvoorbeeld aan standaardgrijs, hardsteenkleur of roodbruin, een uitvoering met structuur zoals uitgewassen grind of een combinatie hiervan. Alle uitvoeringsspecificaties vindt u in de downloadomgeving. Ook qua vorm is er veel mogelijk: recht, schuin, rond of bol. De brugrandelementen kunnen aan de achterzijde worden voorzien van stekwapening en/of schroefhulzen of ankerrails voor de bevestiging aan de brug.

KLEURENKAART:

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

PROJECTEN WAAR DIT PRODUCT IS TOEGEPAST →

RANDELEMENTEN VOORZETWANDEN & TALUDPLATEN DE GROENE BOOG ROTTERDAM

ZES PREFAB BRUGGEN LOPIK

RANDELEMENTEN A1 APELDOORN- AZELO

RANDELEMENTEN RIJNLANDROUTE A44-A4 LEIDEN

TRAVERSE DIEREN – RECONSTRUCTIE N348 / N786

Randelementen-Drachten-header

RANDELEMENTEN DRACHTEN

BRUGRANDELEMENT STATIONSBRUG FRANEKER

RANDELEMENTEN SPOORONDERDOORGANG HARDEGARIJP

RANDELEMENTEN NOORDWIJKERHOUT

Menu