KADESCHORTEN MET STRUCTUURPRINT

Kadeschorten zijn prefab kademuur elementen voor het afwerken van kademuren. De kademuur elementen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Voor een stijlvolle uitstraling en een hoge ontwerp levensduur zijn kadeschorten of kademuur elementen met structuurprint een passende oplossing. Er zijn verschillende steenmotieven mogelijk, waaronder metselwerk en basalt.

TOEPASSINGEN KADESCHORTEN EFKO BETON

Veel kademuren in Nederland zijn gemetseld tijdens de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog en toe aan vervanging. De prefab kademuurelementen van Efko Beton zijn berekend op een ontwerplevensduur van minimaal 50 jaar. Ze kunnen worden voorzien van metselwerk en bevestigingsvoorzieningen. De betonplaten zijn leverbaar in een schoonwerkvariant, of voorzien van kleur of uitwassing. Er zijn verschillende bevestigingsmethodes mogelijk.

MAATWERK

Voor elke situatie is vaak een unieke oplossing nodig, maatwerk is dus ook hier het sleutelwoord. Efko Beton biedt u een maatwerkpakket van ontwerp tot productie en van engineering tot transport. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

PROJECTEN WAAR DIT PRODUCT IS TOEGEPAST →

KADEMUUR MET STRUCTUURPRINT – BOTERHUISPOLDER WARMOND

NIEUWE KADEMUUR MET STEENMOTIEF VOOR A-KADE MUSSELKANAAL

Menu