BETONPALEN

De betonpalen en afrasteringspalen van Efko beton zijn een duurzame manier voor de omheining van land, weide, een perceel of tuin. De betonpalen worden geproduceerd met standaardwapening en zijn voorzien van een diamantkop. Tijdens het productieproces worden de palen direct ontkist. Alle betonpalen van Efko Beton zijn berekend op een minimale ontwerplevensduur van 30 jaar.

PLAATSEN BETONPALEN EFKO BETON

De gaten in de afrasteringspalen hebben verschillende toepassingen. Hierbij kunt u denken aan; prikkeldraad, mazendraad of een houten hekwerk. Bij plaatsing is het aan te bevelen om in ieder geval 1/3 van de lengte van de paal in de grond te zetten.

Betonpalen voor hekwerk worden door Efko Beton geproduceerd met zelfverdichtend beton en zijn standaard gewapend. De betonpalen zijn voorzien van vellingkanten, gaten en een diamantkop. Betonpalen worden veelal toegepast voor het hekwerk bij de in- en uitrit van een landbouwakker of weide. De hekpalen zijn geschikt voor scharnierende stalen of houten hekken. Bij het plaatsen is het aan te bevelen om in ieder geval 1/2 van de lengte van de paal in de grond te bevestigen.

Betonpalen

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

Menu