ANKERPLATEN

De ankerplaten van Efko Beton worden voornamelijk toegepast bij een nieuw aan te leggen damwand of walbeschoeiing. De betonnen ankerplaat is vanwege de massa en oppervlakte de meest duurzame en solide grondverankering voor een damwand of walbeschoeiing. De wapening in de plaat voorkomt dat het anker als gevolg van trek en pons door de betonplaat wordt getrokken. In een grondkerende constructie zoals een damwand dient de ankerplaat als contragewicht.

PLAATSING ANKERPLATEN EFKO BETON

De ankerplaten (of ankerschotten) van Efko Beton worden geleverd met het KOMO-productcertificaat en zijn verkrijgbaar in drie standaardafmetingen. Alle uitvoeringsspecificaties vindt u in de downloadomgeving. De ankerplaten zijn voorzien van ankergat en een hijsgat. Het plaatsen van de ankerplaat kan eenvoudig gedaan worden met behulp van een haak, strop of ketting, door het bestemde hijsgat. De platen kunnen worden bezorgd op de bouwplaats of zijn bij onze betonfabriek af te halen. Bij een franco levering worden de ankerplaten met de autokraan gelost. Het plaatsen gebeurt door de aannemer zelf.

Ankerplaten

MAATWERK

Voor elke situatie is vaak een unieke oplossing nodig, maatwerk is dus ook hier het sleutelwoord. Efko Beton biedt u een maatwerkpakket van ontwerp tot productie en van engineering tot transport. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

PROJECTEN WAAR DIT PRODUCT IS TOEGEPAST →

TWEEDE FASE KADEMUUR MET STRUCTUURPRINT ZWAMMERDAM

ZES PREFAB BRUGGEN LOPIK

RENOVATIE MONUMENTALE KADEMUREN SNEEK

RENOVATIE BALKSTER KADEMUREN LUTS

UITZONDERLIJK HOGE HYBRIDE KADEMUREN THOLEN

KADERENOVATIE HELDERS KANAAL DEN HELDER

120 METER DEKSTENEN CRUQUIUS AMSTERDAM

KADERENOVATIE GAASTMEER

KADEMUUR SPIEGELGRACHT LELYSTAD

NIEUWE KADEMUUR MET STEENMOTIEF VOOR A-KADE MUSSELKANAAL

VERVANGING KADEMUUR BIJ DE SOLWERDERSTRAAT OOST

VERVANGING KADEMUUR WITMARSUM

Prefab Kademuur Kadeschort beton Zeeburgerkade Amsterdam

KADESCHORTEN ZEEBURGERKADE AMSTERDAM

PREFAB KADEMUREN HOUTMANKADE AMSTERDAM

BETONELEMENTEN STEDE BROEC

KADEMUUR ST. ANNAPAROCHIE

KADEMUUR SNEEK

Menu