EFKO
OPEN AIR

Als opening van ons nieuwe kantoorpand organiseren we een festival voor vrienden, klanten en leveranciers. Op deze pagina lees je meer over het festival en kun je je aanmelden. Je partner is ook uitgenodigd!

PLATTEGROND

Download hieronder de plattegrond en ontdek wat er allemaal te beleven is!

EFKO OPEN AIR brengt muziek, verse hapjes en sapjes, foodtrucks en leren over Efko Beton allemaal samen. Maak niet alleen kennis met ons nieuwe kantoor, maar leer ook meer over onze energieneutrale fabriek. Buiten is er volop te doen.

Open Air | programma

14:00 uur      Efko Open Air trapt af!

Wij heten je welkom in ons kantoor met een verfrissend drankje. Bekijk ons nieuwe pand, neem een kijkje in onze energieneutrale fabriek. Doe vooral lekker rustig aan op het pop-up strand.

De foodtrucks staan voor je klaar! Proef de zomer met een tropical smoothie of vers fruit van Vitamine Bo. Het belooft prachtig weer te worden. Bestel iets lekkers van de barbecue of neem een gezonde poké bowl. Er is voor elk wat wils.

15:45 uur      Speech en interactieve pub quiz

Wist je dat de broers Ralf, Ruud en Richard fanatiek hobbymuzikanten zijn en dat ze gek genoeg nog nooit tegelijk op een podium hebben gestaan? Daar gaan we meteen wat aan doen!

Aansluitend een interactieve pub quiz onder begeleiding van een vijfkoppige band. Misschien weet jij het antwoord op een vraag over Efko?

Vergeet de beach bar niet en loop nog even langs de foodtruck voor een zomerse bite. Zin om mee te doen met de sportieve activiteiten? Of toch liever chillen in het loungegedeelte met branchegenoten.

Nog even een tip. Draag geschikte strandschoenen en neem een jas of vest mee voor het geval de wind aanhaalt. Live muziek! Tot ca. 20:30 uur.

Wij hebben er zin in!

AANMELDEN

Leuk dat we je op 2 september mogen verwelkomen! Via het formulier hiernaast kun je je aanmelden.

Festival locatie
Efko Beton
Brêgefinne 4
8624 TX Uitwellingerga
Inloop vanaf 14:00 uur

TIP

Wil je iets geven?

Dat mag, maar is natuurlijk geheel vrijblijvend! Wij geven je gift graag door. Efko Beton ondersteunt Mercyships. Wil je iets geven, geef samen met ons. Dan doen we samen een donatie en steunen we dit goede doel.

IBAN NL79ABNA 0452160758 t.n.v. Concreto BV o.v.v. donatie Mercyships

KOM JE VAN VER?