1. Nieuws
  2. Efko Beton wint verkiezing Onderneming van Súdwest-Fryslân 2023

Efko Beton wint verkiezing Onderneming van Súdwest-Fryslân 2023

Tijdens een grootse finaleavond in het Theater Sneek is Efko Beton uitgeroepen als winnaar van de verkiezing Onderneming van Súdwest-Fryslân 2023. Efko Beton stond in de finale met Altis BV uit Wiuwert en Groencentrum Witmarsum.

Onderdeel van de finale was een bedrijfsvideo en een pitch van 2,5 minuut waarin de finalisten hun bedrijf en drive presenteerden aan de ruim 400 aanwezigen. Bekijk de video die tijdens de finaleavond is getoond hieronder:

Spannende finale

Het was evenals eerdere edities een spannende finale. Wethouder Bauke Dam: “Het weerspiegelt de kwaliteit en gedrevenheid van het ondernemerschap in Súdwest-Fryslân. Alle drie de finalisten zijn voorbeelden van het ondernemerschap in onze gemeente.” Een terecht compliment aan de mede-finalisten van deze ondernemersprijs.

Over de Ondernemersprijs

De Ondernemersprijs wordt elke twee jaar door de gemeente Súdwest-Fryslân uitgereikt in samenwerking met de Ondernemersfederatie. Gemeente Súdwest-Fryslân biedt op deze manier een podium aan bedrijven die zich inzetten voor belangrijke, maatschappelijke thema’s als een bron van inspiratie voor andere bedrijven en ondernemers in de regio.

Naast een oorkonde en een cheque voor een duurzame investering won Efko Beton een uniek kunstwerk van kunstenaar Alwin Overwater.

Fotografie: Erik Weening Fotografie | GrootMedia

Menu