1. Nieuws
  2. Efko Beton één van de drie finalisten!

Efko Beton één van de drie finalisten!

Efko Beton is één van de drie finalisten voor de Verkiezing Onderneming van Súdwest-Fryslân 2023. Tijdens het ondernemersevent in het theater in Sneek wordt de winnaar bekend gemaakt.

Donderdag 19 oktober ontvingen we bij Efko Beton de jury voor de Verkiezing Onderneming van Súdwest-Fryslân 2023. Tijdens het jurybezoek kwamen verschillende thema’s aan bod, waaronder maatschappelijke meerwaarde, leefbaarheid en milieu. Op de foto is te zien hoe de juryleden Dennis Carton, Petra Boorsma, Josien Andringa – Voskuil, Wytze G. Rijke & Rein Brandsma (winnaar van de verkiezing in 2021 met het bedrijf BDM – Brandsma Digitaal Meten B.V.) geboeid luisteren naar de bedrijfspresentatie door Ralf & Ruud Riemersma.

De Ondernemersprijs wordt elke twee jaar uitgereikt in samenwerking met de Ondernemersfederatie. Gemeente Súdwest-Fryslân geeft op deze manier graag extra aandacht aan bedrijven die zich bovenmatig inzetten voor belangrijke, maatschappelijke thema’s. Bovendien zijn deze bedrijven een inspiratie voor andere bedrijven en ondernemers.

Meld je gratis aan voor de finaleavond op 28 november!

De finaleavond vindt plaats op dinsdagavond 28 november in het theater in Sneek. Je kunt je nu al gratis aanmelden.

Je bent vanaf 19.30 uur welkom. Het programma start om 20.00 uur. Gastspreker Ruud Koornstra, duurzaamheidspionier en eerste nationale energiecommissaris, deelt ins and outs over Impact Ondernemen. Vanaf 21.30 uur tot 23.00 uur is er onder het genot van een hapje en drankje alle gelegenheid om na te praten.
Menu