1. Nieuws
  2. Efko Beton doet mee aan Zwart Beton Challenge

Efko Beton doet mee aan Zwart Beton Challenge

Als specialist in kleine series en maatwerk in beton, grijpt Efko Beton de uitdaging aan om het mooiste zwart beton te maken. Vanuit de brancheorganisatie Betonhuis is voor de sector Betonproducenten Nederland (BPN) een Zwart Beton Challenge uitgeschreven.

Doel van de Challenge is het maken van het mooiste zwart beton, waarbij het belangrijk is dat het beton in de tijd ook mooi zwart blijft. Het gaat hier dan ook om een Challenge over een langere tijd. Zo zijn na grondige voorbereiding eind januari elementen gestort en worden deze over een paar weken opgehaald.

Alle proefstukken van de deelnemende betonproducenten worden gedurende langere tijd nauwkeurig gevolgd en door een deskundige jury beoordeeld. Subdoel van de Challenge is daarom ook het delen van kennis; al blijft het recept natuurlijk vertrouwelijk.

De betonproducent die het mooiste zwart beton heeft geproduceerd ontvangt na de looptijd van de Challenge een heuse ZwartBetonBokaal. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de tussentijdse resultaten.

Menu