DEKSLOVEN

Dekstenen worden gebruikt voor het afdekken van een kademuur of stalen damwand en worden geplaatst met een klem of vacuüm. Efko Beton levert deksloven met het KOMO-productcertificaat.

TOEPASSINGEN DEKSLOVEN EFKO BETON

De dekstenen zijn geproduceerd met zelfverdichtend beton en kunnen worden uitgevoerd met o.a. vellingkanten, hijsankers, dookgaten, waterholen of schroefhulzen aan de onderzijde. Afhankelijk van het kadeontwerp kunnen deksloven dienen als esthetische rand op de kademuur, voor de afvoer van regenwaterafvoer en als keerrand zodat auto’s niet te water raken. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de bevestiging van de afdekkers op de onderliggende constructie. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

DEKSLOVEN

KLEURENKAART DEKSLOVEN:

MEER INFORMATIE

Voor bestekteksten, specificaties en detailtekeningen verwijzen wij u graag naar de downloadomgeving. Daar vindt u op één centrale plek alle technische informatie van al onze producten. Alle producten worden in de eigen betonfabriek geproduceerd. Heeft u daarom vragen, of heeft u speciale wensen, neemt u vrijblijvend contact met ons op via:
0515 55 93 94 of info@efkobeton.nl.

PROJECTEN WAAR DIT PRODUCT IS TOEGEPAST →

VERVANGING KADEMUUR BIJ DE SOLWERDERSTRAAT OOST

Strand-East-London

STRAND EAST LONDON

DEKSLOVEN DELFSTRAHUIZEN

DEKSTENEN AMSTERDAM

Menu