1. Nieuws
  2. Cor de Jong winnaar ballonvaart Efko Open Dag

Cor de Jong winnaar ballonvaart Efko Open Dag

Op zaterdag 3 september stelde Efko Beton het bedrijf open voor het algemene publiek. Zo’n 250 bezoekers maakten kennis met het energieneutrale betonbedrijf aan de Brêgefinne in Uitwellingerga. Tijdens de open dag was er een prijsvraag voor het publiek. Bezoekers konden het gewicht schatten van een grote pot grind. Cor de Jong zat uiteindelijk het dichtstbij het werkelijke gewicht.

Ruim 90 personen deden mee aan de prijsvraag. Bij deze prijsvraag maakten deelnemers kans op een ballonvaart over Friesland. De pot bleek 5,29 kilogram te wegen. Cor de Jong zat daar met zijn inschatting het dichtstbij. Dinsdag bezochten Ralf en Ruud de prijswinnaar om de prijs persoonlijk te overhandigen.

Leuk detail: Ralf zat tijdens zijn basisschooltijd bij Cor de Jong in de klas. Het werd een feestelijk en bijzonder weerzien. Prijswinnaar Cor was uiteraard verrast en nam de prijs met veel enthousiasme in ontvangst. Op de foto’s de uitreiking van de hoofdprijs. Cor, heel veel plezier tijdens de ballonvaart!

Menu