BIM ENGINEER / PROJECTMANAGER

STA JIJ STEVIG IN JE SCHOENEN, ZIE JE NOOIT IETS OVER HET HOOFD, BEN JE GOED GEORGANISEERD EN HEB JE EEN NUCHTERE KIJK OP DE ZAAK?

Dan ben jij de BIM engineer/projectmanager waar wij naar op zoek zijn.

WAT GA JE DOEN?

Als BIM engineer/projectmanager ben je actief in de voorbereiding en uitvoering van onze projecten. Je bent de spin in het web tussen de projectleider van de opdrachtgever, en productieleider. Wij hebben veel gespecialiseerde projecten van straatmeubilair tot prefab kademuren. Je denkt mee met technische vraagstukken, beschrijft en verduidelijkt dit met ontwerpen. Jij bent verantwoordelijk voor de juiste voorbereiding en inventariseert en beheert optredende risico’s, raakvlakken en bewaakt de financiële voortgang. Omdat je projectmatig werkt aan speciale producten zit er veel variatie in je werkdag. Je komt te werken in het kantoor in Uitwellingerga. Jouw werkdagen duren van 8.00 – 17.00 uur.

WAT MOET JE KUNNEN?

Werken als BIM engineer/projectmanager vraagt om speciale vaardigheden. Dit vinden wij de belangrijkste vaardigheden van onze toekomstige collega: Je hebt ruimtelijk en technisch inzicht, en oog voor detail. Je hebt een accurate en gestructureerde werkhouding en communiceert helder en eenduidig. Je hebt een flexibele, dienstverlenende en enthousiaste instelling. Je werkt zelfstandig als onderdeel van een team. En wat we ook prettig vinden: een vleugje humor.

WAT VRAGEN WIJ:

  • Werk- en denkniveau op HBO, Civiele Techniek geniet de voorkeur;
  • Affiniteit met de betonproducten branche;
  • Ervaring met het tekenen in Autocad en modelleren in 3d;
  • Basiskennis Betontechnologie of de bereidheid om deze te halen.

WAT BIEDEN WIJ:

  • Een fulltime dienstverband;
  • Een gave baan bij een gespecialiseerd prefab betonbedrijf;
  • Ruime ontwikkelmogelijkheden van je eigen ideeën en talenten;
  • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform CAO voor de betonproductenindustrie;
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uiteindelijke doel een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Het complete overzicht van onze arbeidsvoorwaarden kan worden teruggevonden in de Cao voor de betonproductenindustrie.

SPECIALIST IN ESTHETISCH BETON: DAT IS EFKO BETON

Efko Beton is een familiebedrijf en trots op zijn organisatie, klant en product. Door gezamenlijk kwaliteit te leveren voelt de medewerker en klant zich veilig en gehoord. Dit bereikt Efko Beton door open te communiceren, samen te werken en consequent te handelen. Met waardering en respect naar elkaar en onze opdrachtgevers om Efko Beton toekomstbestendig te maken en te houden.

Kom je bij Efko Beton werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te gaan vervullen binnen een groeiend bedrijf. Als groeiend bedrijf werken wij aan onze eigen ontwikkeling, maar vinden we het ook belangrijk dat jij aan je eigen ontwikkeling werkt.

SOLLICITEREN?

Als jij deze baan wilt, horen we graag van je waarom jij de perfecte kandidaat bent.
Stuur jouw sollicitatie aan Ruud Riemersma: ruud@efkobeton.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Menu